I det fynske folks tjeneste

Lawalls morder set i Odense

Bokseren Racheed Lawalls morder er blevet set i Odense. En 30-årig anonym mand påstår, at han både har set og talt med den udviste morder, Ahmad Abdulla Abou-Chaker i Odense.

Den dømte og udviste morder, Ahmad Abdulla Abou-Chaker er blevet set i Odense.

Den tidligere europamester i boksning Racheed Lawall blev knivdræbt foran diskotek David Crockett i Århus den 24. november 1996.

1 af 2

Barndomsven talt med ham

Den 31-årige Ahmad Abdulla Abou-Chaker er dømt for mordet på bokseren Racheed Lawall i 1996. Dommen betød, at Abou-Chaker blev udvist af Danmark for livstid.

Alligevel påstår en 30-årig palæstinenser nu, at han både har set og talt med den udviste.

- Efter bombningerne i Libanon gik han pludselig lyslevende rundt i Odenses centrum og Vollsmose. Det er jo utroligt, når man tænker på, at han er udvist for livstid, siger den anonyme mand, der har kendt Abou-Chaker siden barndomsårene. Det skriver B.T. torsdag.

Hjem med fly

TV 2 mener, at Abou-Chaker er kommet til Danmark igen under evakueringen af danske statsborgere i Libanon i sommer, hvor han var med Udenrigsministeriets fly den 22. juli.

Familien afviser dog over for B.T., at Abou-Chaker er i Danmark. De påstår, at han bor i en flygtningelejr i Libanon, hvor han blev gift for et par år siden.