I det fynske folks tjeneste

Lawalls morder set i Odense

Den dømte og udviste morder, Ahmad Abdulla Abou-Chaker er blevet set i Odense.

Den tidligere europamester i boksning Racheed Lawall blev knivdræbt foran diskotek David Crockett i Århus den 24. november 1996.

1 af 2

Bokseren Racheed Lawalls morder er blevet set i Odense. En 30-årig anonym mand påstår, at han både har set og talt med den udviste morder, Ahmad Abdulla Abou-Chaker i Odense.

Barndomsven talt med ham

Den 31-årige Ahmad Abdulla Abou-Chaker er dømt for mordet på bokseren Racheed Lawall i 1996. Dommen betød, at Abou-Chaker blev udvist af Danmark for livstid.

Alligevel påstår en 30-årig palæstinenser nu, at han både har set og talt med den udviste.

- Efter bombningerne i Libanon gik han pludselig lyslevende rundt i Odenses centrum og Vollsmose. Det er jo utroligt, når man tænker på, at han er udvist for livstid, siger den anonyme mand, der har kendt Abou-Chaker siden barndomsårene. Det skriver B.T. torsdag.

Hjem med fly

TV 2 mener, at Abou-Chaker er kommet til Danmark igen under evakueringen af danske statsborgere i Libanon i sommer, hvor han var med Udenrigsministeriets fly den 22. juli.

Familien afviser dog over for B.T., at Abou-Chaker er i Danmark. De påstår, at han bor i en flygtningelejr i Libanon, hvor han blev gift for et par år siden.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.