I det fynske folks tjeneste

L'Easy-formand ind i Løgismose

Formand for Niels Thorborgs koncern 3C Groups, Jørn Tolstrup Rohde, er nu også formand for midtfynske Løgismose Meyers. Københavnsk skind-direktør træder også ind i bestyrelsen.

Det er ikke noget, de har gjort et stort nummer ud af.

Men Løgismose Meyers med hovedsæde i Broby har skiftet ud i toppen af virksomheden.

Fra 1. juni er Jørn Tolstrup Rohde, der er formand for 3C Groups, som blandt andet ejer L'easy, også formand for Løgismose Meyers.

Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Jørn Tolstrup Rohde, der også er tidligere direktør i Carlsberg, overtager posten efter Thomas Klitbo, som fortsætter i bestyrelsen som næstformand.

Og Jørn Tolstrup Rohde er ikke det eneste nye ansigt i den fynske fødevarevirksomhed.

Skind-direktør også ind i bestyrelse

For Løgismoses tidligere formand, Jacob Grønlykke, træder også ud af bestyrelsen. Og han erstattes af Jesper Uggerhøj, som i dag er administrerende direktør i  Kopenhagen Fur. Tidligere har han været direktør i Irma.

- Som et led i professionaliseringen af Løsgismose Meyers er det helt naturligt, at Jesper overtager min plads i bestyrelsen. Ingen kender fødevarebranchen og Løgismoses helt særlige DNA bedre end ham, siger Jacob Grønlykke.

Jesper Uggerhøj har også tidligere været administrerende direktør i Løgismose. Og han har også tidligere siddet på selskabets formandspost.

 

 

 

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.