Leder-rokade i Middelfart: Fiberline bytter ud i toppen

Direktør og bestyrelsesformand bytter plads i vestfynsk vækstvirksomhed.

Direktøren for Fiberline i Middelfart, Peter Thorning, bytter nu pladsen ud med posten som bestyrelsesformand.

Den nuværende formand for bestyrelsen, Ole Arenfeldt Jensen, overtager til gengæld stillingen som administrerende direktør.

Fiberline er inde i en meget positiv vækstfase, og for at understøtte den udvikling og optimere kerneforretningen har Fiberline valgt at udnævne den nuværende bestyrelsesformand Ole Arenfeldt Jensen til ny adm. direktør, hedder det i en pressemeddelelse. 

Ole Arenfeldt Jensen har siddet i Fiberlines bestyrelse siden 2006 og har fra 2008 været formand for bestyrelsen.

Ved samme lejlighed træder den hidtidige adm. direktør og medejer af Fiberline, Peter Thorning, ind som ny bestyrelsesformand.

Med rokaden ønsker Peter Thorning at koncentrere sig om udviklingen af Fiberlines strategi samt globale samarbejder, der i endnu højere grad skal sikre, at virksomheden udnytter sit markedspotentiale.

Peter Thorning har de seneste år stået i spidsen for en kraftig vækst og gennemført to centrale strategiske Joint Ventures med hhv. Mitsubishi Chemical Corporation i Japan og Schöck i Tyskland.

- Ole Arenfeldt Jensen kender Fiberline indgående fra sine mere end 10 år i virksomhedens bestyrelse. Hans erfaringer med succesfuldt at drive større industrivirksomheder sammen med hans tilgang til ledelse og de værdier den er baseret på, gør Ole til et ideelt valg til at stå i spidsen for Fiberline. siger Peter Thorning.

Som tidligere omtalt hos TV 2/Fyn oplevede Fiberline i det seneste regnskabsår et overskud før skat på på 46 millioner kroner. Antallet af ansatte voksede med 59 medarbejdere.

Oversigt

    Oversigt