I det fynske folks tjeneste

Legenden er tilbage: Høgh til OB

OB har tilknyttet legendariske Lars Høgh som ny målmandscoach.

Han skal ifølge klubben både sikre den optimale udvikling af Superligaens målmænd samt indføre et nyt koncept, der skal sikre sammenhæng i udviklingen af klubbens mange talentfulde keepere.

Lars Høgh får assistance af Ulrik Lind, der ansættes som målmandstræner i OB.

Lars Høgh har en særlig status i OB, hvilket hans 817 førsteholdskampe for klubben sætter en tyk streg under. Efter en årrække, hvor Lars Høgh har fungeret som målmandstræner og -coach på landsholdet og i en række forskellige klubber, bliver OB nu igen en del af hverdagen for Lars Høgh.

Mens den tidligere topmålmand fortsat vil fungere som coach for målmændene på landsholdet og i andre sammenhænge, bliver han tilknyttet som målmandscoach i OB og får ansvaret for at implementere et nyt koncept omkring målmandstræningen i Ådalen.

Lars Høghs arbejde i Ådalen kommer således både til at omfatte personlig coaching af målmændene i Superligatruppen - men også udvikling af målmandstrænere i resten af klubben.
- Det er et koncept, som jeg lagde de første grundsten til i min tidligere tid i OB. Gennem årene er konceptet udviklet på en lang række punkter, og jeg glæder mig til, at vi får skabt en rød tråd i målmandstræningen i OB. Det handler i høj grad om de tekniske færdigheder, men det handler også meget om det mentale, siger Lars Høgh

Ved du noget? Så send os et tip