I det fynske folks tjeneste

Lekic på vej væk fra OB

Rajko Lekic kan snart være fortid i OB.

OBs angriber Rajko Lekic er på vej væk fra Fyn. OB forsøger i øjeblikket at afhænde angriberen til en anden skandinavisk klub, idet holdet ikke længere ønsker at have ham i truppen.

Fyens Stiftstidende erfarer, at det er en række episoder under et træningsophold i Florida i USA, der nu har betydet, at Lekic snart kan være fortid hos OB.

Under et træningspas på turen råbte Lekic af OBs sportsdirektør Kim Brink, da angriberen var rasende over ikke at være en del af startopstillingen i en træningskamp. Samtidig erfarer Fyens Stiftstidende, at Lekic kom for sent hjem efter en nat i byen i Florida, hvilket også har irriteret ledelsen og trænerstaben. 

Ingen kommentarer

Tidligere har Lekic også truet en dørmand på A-Bar i Odense, hvilket blev foreviget af en tilfældig forbipasserende, der fangede optrinnet på sit kamera på sin mobiltelefon. Billederne blev herefter vist i dagspressen.

Rajo Lekic har ikke selv nogen kommentarer til de forskellige episoder. Han kan godt skifte uden for transfervinduet, hvis han skifter til en norsk eller svensk klub.

Lekic kom til OB i august, hvor han skiftede fra fynboerne fra spanske Xerex.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.