Lene Due går efter borgmesterposten på Vestfyn

Til trods for at Vissenbjerg kommune nu bliver en del af en stor vestfynsk kommune er borgmester Lene Due (S) parat til at kæmpe for borgmesterposten. Hun anbefalede ellers borgerne at stemme for en nordfynsk kommune, da der i tirsdags var afstemning om kommunens fremtid. 

-

Til trods for at Vissenbjerg kommune nu bliver en del af en stor vestfynsk kommune er borgmester Lene Due (S) parat til at kæmpe for borgmesterposten.

Hun anbefalede ellers borgerne at stemme for en nordfynsk kommune, da der i tirsdags var afstemning om kommunens fremtid. 

Ved folkeafstemningen satte 64 % af borgerne deres kryds ved Vestfyn-modellen, mens kun 36 % foretrak Nordfyn. Det nederlag får dog ikke Lene Due til at droppe politik.

- Nu har vi ikke problemer, men opgaver. Det handler jo stadig om at lave den stærkest mulige kommune. Og det vil jeg gerne tage et medansvar for at vi får lavet, siger Lene Due til TV 2/Fyn.

Socialdemokratiet har endnu ikke afgjort, hvem der bliver deres spidskandidat i den store vestfynske kommune, men Lene Due melder sig klar.

- Når man først har prøvet at være borgmester, vil man gerne fortsætte på den post, siger Lene Due.

 

Oversigt

    Oversigt