I det fynske folks tjeneste

Leslie er vendt hjem i god behold

Efterlyste Leslie Henriksen fra Ørbæk er vendt hjem. Han havde været rundt på Fyn og det østlige Sønderjylland.

Leslie Lindahl Henriksen er ikke set siden mandag morgen. Foto: Fyns Politi / Privatfoto

Den efterlyste 18-årige Leslie Lindahl Henriksen fra Glorup ved Ørbæk er vendt hjem. Det oplyser Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Leslie Lindahl Henriksens familie fortalte lørdag sidst på formiddagen til Fyns Politi, at efterlyste Leslie var vendt hjem til Glorup.

I de 11 dage han har været væk, har han har levet "det frie liv". Han har været rundt på Fyn og i det østlige Sønderjylland.

Han er i god behold og ked af det postyr han har forvoldt. Familien takker alle for opmærksomheden, står der i pressemeddelsen fra Fyns Politi.

Vagtchef Kenneth Taanquist skriver desuden, at der ikke er mere at oplyse i sagen.

Læs også Søster til forsvunden bror: - Leslie, giv livstegn fra dig

Søster stod frem

Leslie Lindahl Henriksens søster, Linda Rasmussen, stod forleden frem og kom med en bøn til sin bror:

- Jeg vil gerne have, Leslie giver livstegn. Hvis det er en rejse, Leslie er taget på, en opdagelsesrejse, meditationsrejse eller hvad han nu end har tænkt sig, jamen det må han hjertens gerne. Han må gerne tage afsted. Vi vil bare gerne have at vide, at Leslie er i live, og han har det godt, sagde Linda Rasmussen til TV 2/FYN.

For en måned siden flyttede Leslie Lindahl Henriksen fra sin mor i Kalundborg over til sin støresøster i Glorup sydvest for Ørbæk. Han skal begynde på bagerlinjen på Svendborg Erhvervsskole til august, men forrige mandag forlod han så søsterens hjem, uden at fortælle hvor han tog hen. 

Læs også Savnet siden mandag: Politiet efterlyser 18-årig fra Ørbæk