Letbane skyld i nye trafikale ændringer

Middelfartvej ensrettes, og Hjallesegade afspærres, i forbindelse med letbanearbejde. Arbejdet vil foregå fra mandag den 3. juni til fredag den 7.

I forbindelse med letbanearbejdet vil der i den kommende uge være nye ændringer i det trafikale bybillede i Odense.

På Middelfartvej skal Odense Letbanes entreprenører støbe et betonlag til letbanesporet, og man ensretter derfor den store indfaldsvej mellem Christmas Møllers Vej og Grønløkkevej i retning ind mod centrum.

Arbejdet udføres fra mandag den 3. juni om aftenen til fredag den 7. juni om morgenen. Betonarbejderne har fået tilladelse til at arbejde fra midnat til klokken fem om morgenen alle nætter.

Hjallesegade afspærret

Hverken cyklister eller fodgængere bliver berørt af letbanearbejdet. Bilister, der skal ind til centrum, bliver til gengæld ledt over i modsatte spor, mens trafikanter, der skal mod vest, ledes af til omkørsel via Grønløkkevej, Falen og Kløvermosevej, inden de igen kan komme tilbage på Middelfartvej.

I kortet kan du se, hvordan du kommer uden om ensretningen af Middelfartvej.
I kortet kan du se, hvordan du kommer uden om ensretningen af Middelfartvej.
Foto: Odense Letbane

I samme periode spærres Hjallesegade helt af mellem Egegårdsvej og jernbanen i det sydlige Odense, hvor entreprenører skal sætte kantsten mellem letbanen og vejbanen. Også her kan cyklister og fodgængere passere arbejdet i begge retninger.

Hjallesegade har i forvejen været ensrettet i syv måneder, og ind- og udkørsel til Egegårdsvej fra Svendborgvej vil ikke være påvirket af lukningen. 

Bilister anbefales at køre via Stenløsevej, hvis man skal fra Svendborgvej til Hjallesegade eller omvendt.

Det afspærrede område er på kortet markeret med blåt.
Det afspærrede område er på kortet markeret med blåt.
Foto: Odense Letbane

Oversigt

    Oversigt