I det fynske folks tjeneste

Lettelse efter våbenfund

02:17

Frømænd leder videre i Langesø, selvom de mandag fandt en maskinpistol i Langesø.

1 af 2

Mandag fiskede Frømandskorpsets dykkere en maskinpistol op af Langesø, og det skaber håb hos naboerne til det dræbte ægtepar Bjarne Johansen og Heidi Nielsen om, at sagen måske snart kan opklares.

Efter fire timers eftersøgning i Langesø fiskede dykkere et vigtigt fund op. En maskinpistol. Det skete efter Fyns Politi havde fået et praj om, at gerningsvåbnet skulle findes her.

- Jamen det er rart, fordi vi går herude for at lede efter en maskinpistol og vi finder en maskinpistol. Og så må vi så se, om det er den, siger drabschef Henrik Justesen, Fyns Politi.

Om få dage vil tekniske undersøgelser vise, om det er den maskinpistol, der blev brugt til dobbeltdrabet på Bjarne Johansen og Heidi Nielsen.

Naboerne til ægteparret håber nu på et gennembrud i sagen.

- Det er da en lykkelig afslutning på det, hvis det lykkes for dem, og hvis det er det våben. Også for børnenes skyld, siger Tove Andersen.

Politiet leder videre

Maskinpistolen skal nu prøveskydes for at se, om den er gerningsvåbnet. Men indtil det sker, fortsætter politiet sin søgen i Langesø.

- Hvis undersøgelser nu viser, at det ikke skulle være det gevær, så er søen i hvert fald gennemsøgt, så skal vi ikke i søen igen bagefter. Så vi gør arbejdet færdigt, siger Henrik Justesen.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.