Lig fundet i Bagenkop identificeret

Et lig fundet 1. maj i Bagenkop er identificeret som Vordingborgs 2. viceborgmester Martin Leider Olsen.

Den døde person, der torsdag 1. maj blev fundet i vandkanten på Sydlangeland, er identificeret. Der er tale om den 31-årige Martin Leider Olsen, der var 2. viceborgmester fra Vordingborg, oplyser Fyns Politi.

Identiteten er fastslået ved et ligsyn og efterfølgende obduktion.

- Der er ved ligsynet og obduktionen ikke fundet noget mistænkeligt. Vi er overbeviste om, at dødsfaldet er en følge af tragiske, personlige omstændigheder, siger Lars Chr. Thede, sektionsleder ved lokalpolitiet i Svendborg

Ifølge politiet forsvandt Martin Leider Olsen mandag 17. februar ved middagstid. Hans familie alarmerede senere politiet, fordi de havde en samtale med ham, der indikerede, at han ikke havde det så godt.

- Under alle omstændigheder må det være en lettelse for de pårørende at få vished om Martin Leider Olsens skæbne, siger Lars Chr. Thede.

Martin Leider Olsen stillede op som borgmesterkandidat for Socialdemokratiet ved kommunalvalget sidste år. Socialdemokraternes partisekretær, Lars Midtiby, modtager beskeden med stor sorg.

- Martin var en god socialdemokrat, der altid kæmpede for de socialdemokratiske værdier før sig selv. Han var en stærk tillidsmand, der både som folketings- og borgmesterkandidat gik forrest i kampen for et solidarisk samfund, siger han i en pressemeddelelse.

- Han viste med stolthed Vordingborg frem for både statsministeren og en række øvrige ministre. Altid med et smil på læben og et stort personligt overskud, skriver han.

De pårørende er underrettet, og politiet har ikke yderligere oplysninger i sagens anledning.

Oversigt

    Oversigt