Lille OB-sejr ryster ikke Villarreal

OB's 1-0-sejr ryster ikke Villarreals træner, som satser hårdt på, at spanierne vender slaget i returkampen.

Villarreal-træner Juan Carlos Garrido er skuffet, men ikke rystet, efter sit holds 0-1-nederlag ude til OB i den første af to kampe om at komme i Champions Leagues gruppespil.

Han satser hårdt på, at spanierne på tirsdag i returopgøret hjemme på El Madrigal leverer et resultat, som sender dem videre i turneringen på bekostning af fynboerne.

- Vi skal vende slaget derhjemme, og det tror jeg på, at vi kan. Vi er selvfølgelig skuffede, for vi spillede godt her i Odense og havde chancer til selv at score. Et bedre resultat ville vi gerne have haft, men dette er okay, siger Garrido.

Set ude fra kan det være overraskende, at et dansk hold besejrer et spansk hold i Europas mest prestigefyldte turnering, men Garrido er ikke overrasket over OB, der i sidste kvalifikationsrunde sendte det græske storhold Panathinaikos ud.

- Dette resultatet overrasker måske nogle mennesker i Spanien, men ikke mig. Jeg er ikke overrasket over det, OB viste. Jeg har hele tiden vidst, at OB var et godt hold, så intet kom bag på mig, fortæller træneren for sidste sæsons nummer fire i Spanien.

- Vi skulle selvfølgelig have scoret. Det ærgrer mig, at det ikke skete, men der er en kamp tilbage på vores hjemmebane. Jeg vil ikke snakke for meget om, hvad vi skal gøre i den kamp. Nu gælder det om at levere varen på banen, siger Garrido.

Det var Hans Henrik Andreasen, der godt fem minutter før tid scorede OBs afgørende mål i sejren.

Oversigt

    Oversigt