I det fynske folks tjeneste

Lillebæltgruppen opgiver at bygge musikhus

00:37

Lillebæltgruppen har nu officielt meddelt Odense Kommune, at selskabet ikke har mulighed for at videreføre Musik- og Teaterhus.

1 af 2

Lillebæltgruppen har nu officielt meddelt Odense Kommune, at selskabet ikke har mulighed for at videreføre Musik- og Teaterhuset i Odense.

Fredag middag kunne TV2/FYN fortælle, at at selskabet med stor sandsynlighed ville trække sig sig fra projektet..

Og fredag eftermiddag modtog Odense Kommune så den officielle meddelelse om, at samarbejdspartneren Lillebæltgruppen A/S og H.C. Andersen Kongres Center A/S ikke har mulighed for at videreføre projektet.

- Det er meget beklageligt, at Lillebæltgruppen A/S ikke længere ønsker at leve op til samarbejdsaftalen, siger rådmand i By- og Kulturforvaltningen Jan Boye, Kons. i en pressemeddelelse.

Skal drøfte det økonomiske mellemværende

Lillebæltgruppen A/S og H.C. Andersen Kongres Center A/S skal på en møde drøfte det økonomiske mellemværende med Odense Kommune.

- Der forestår nu en opgave med at finde en ny samarbejdspartner, som kan løfte opgaven med at opføre og drive Musik- og Teaterhuset, siger rådmand Jan Boye, Kons.

Vil opføre Musik- og Teaterhuset.

Odense Kommune ønsker stadig at gennemføre den politiske beslutning om at opføre Musik- og Teaterhuset.

By- og Kulturforvaltningen har derfor aftalt møde med de øvrige samarbejdspartnere torsdag 25. marts 2010 for at drøfte det videre forløb.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.