Lillebæltsbroen og motorvejen genåbnet

Nu er det igen muligt at køre på den vestfynske motorvej samt på Lillebæltsbroen. Politiet i Middelfart oplyser ved 17-tiden at trafikken glider igen, men at bilisterne skal køre efter forholdene.

Igennem flere timer var det umuligt at passere Lillebæltsbroen, fordi flere lastbiler sad fast. De havde ingen last og var derfor for lette til at køre på de spejlglatte veje.

Også andre bilister kørte galt på motorvejen, så trafikken gik helt i stå.

Men den kører altså igen. Vagthavende ved Middelfart Politi opfordrer dog bilisterne til at køre efter forholdene. Der er stadig glat på vejene.

Også rute 9 fra Odense til Svendborg har været hårdt ramt. Her kan det let tage halvanden time at køre den strækning, fordi trafikken snegler sig afsted med 30-40 kilometer i timen.

Bil ramte brandhane

I Svendborg har der været 5-6 mindre biluheld. Værst gik det til på Kongebakken, hvor en bil kørte ind i en brandhane. Det resulterede i at vandet begyndte at fosse ud og underminerede kørebanen. Derfor er kommunens folk fra Vandforsyningen på stedet for at udbedre skaden.

Svendborg Politi regner med at spærre vejen af når de skal have trukket bilen fri af brandhanen. Også Svendborg Politi advarer om meget glatte veje.

I Nyborg Politikreds er der sket et enkelt trafikuheld, mens Odense Politi melder om flere småuheld på grund af det glatte føre.

Oversigt

    Oversigt