Lindegaard: Dejligt at bevise jeg kan være med

Anders Lindegaard greb chancen, da han lørdag fik lov at spille Premier League for første gang i denne sæson.

Manchester Uniteds danske reservemålmand, Anders Lindegaard, var for en sjælden gangs skyld med i startopstillingen hos de engelske mestre, der lørdag vandt 4-0 ude over Newcastle.

Og den tidligere OB-målmand takkede for tilliden med adskillige flotte redninger.

- Det er lang tid siden, at jeg over for alle i United-familien har bevist, at jeg stadig kan præstere på højeste niveau, fortæller Lindegaard til Manchester Uniteds hjemmeside.

- Så at holde målet rent var helt sikkert noget, som jeg personligt gik efter. Og det føltes super at gå fra banen med et par redninger og et clean sheet. Det er et stykke tid siden, jeg har prøvet det.

Den 29-årige fynbo understreger dog, at lørdagens sejr var et produkt af en stærk holdindsats fra de kriseramte engelske mestre.

- Der er ingen grund til, at der skal tales om mig. Jeg tror, at jo mindre snak, der er om målmanden, jo bedre en indsats har han ydet. Det betyder, at han ikke har lavet nogen fejl, og det er en vigtig del af målmandsjobbet.

- Hele vores midtbane var fantastisk. Darren (Fletcher, red.) balancerede det godt, og Shinji (Kagawa, red.) og (Juan, red.) Mata havde et virkelig godt sammenspil. Det var en fornøjelse at se det fra den bageste plads, siger Anders Lindegaard.

Manchester United trådte med sejren op på sjettepladsen i Premier League.

Oversigt

    Oversigt