I det fynske folks tjeneste

Lindegaard drømmer om Australien

Fynske Anders Lindegaard drømmer om at få lov til stå på mål for fodboldlandsholdet, når det tester formen i den sidste test-kamp inden EM.

Modstanderen er den 2. juni Australien, og Lindegaard, der er vokset op i Odense og nu spiller for Manchester United, håber at starte, hvis førstevalget Thomas Sørensen er for skadet til at spille.
- Jeg drømmer om at få lov til at spille mod Australien, siger Lindegaard til Ekstra Bladet.

Thomas Sørensen blev både skadet og floppede, da Danmark lørda tabte 3-1 til Brasilien, og det kan give Lindegaard chancen. Ikke bare mod Australien, men også til EM, der begynder for Danmarks vedkommende én uge senere.

Umiddelbart ligner Stephan Andersen, der afløste Sørensen mod Brasilien i går, dog afløseren, hvis landstræner Morten Olsen vælger at skifte. Evian-målmanden har i modsætning til de to andre ikke været plaget af skader, men Anders Lindegaard understreger, at han er helt klar til at blive kastet i kamp:
- Jeg føler mig fuldstændigt ovenpå efter min skade. Det går godt, jeg føler mig i fin form, jeg føler mig skarp. Så jeg synes, det ser godt ud. Selvfølgelig er jeg spilleklar, ellers ville jeg ikke have meldt mig klar til EM-truppen, siger Anders Lindegaard.

Ved du noget? Så send os et tip