Lindegaard landsholdsvraget

Manchester Uniteds fynske keeper Anders Lindegaard må tage plads på bænken til onsdagens testkamp mod Makedonien. Kasper Schmeichel får chancen på kassen.

Det bliver ikke til meget spilletid i øjeblikket for Anders Lindegaard. I Manchester United sidder han på bænken mens David de Gea passer buret, og når Danmark spiller fodboldlandskamp på onsdag, så må han også finde sig i at sidde udenfor.

Landstræner Morten Olsen har foretrukket Kasper Schmeichel, der til daglig spiller fast i den engelske førstedivisionsklub Leicester.

- Jeg vil selvfølgelig gerne spille. Men i forhold til at Kasper får chancen, det kan jeg jo godt forstå. Jeg er inde i en periode, hvor jeg ikke har spillet så meget, og Kasper spiller weekend efter weekend, og han har en stor opgave foran sig, som han skal se frem til og glæde sig til, for det er specielt at spille sin første landskamp for landsholdet, siger Anders Lindegaard til sporten.dk.

På bænken kan Lindegaard tænke lidt nærmere over sin situation i Manchester United, hvor han den seneste uge er rygtet væk fra klubben.

- Det er lidt en mediekarrusel, der er kørt af sporet. Nu gælder det bare om at få lagt låg på og give os alle sammen arbejdsro til at gøre vores arbejde, siger han.

Makedonien tager imod Danmark i Skorpje onsdag kl. 19.30.

Oversigt

    Oversigt