Lindegaard med opråb til OB-fans: Støt Emil

Emil Larsen er blevet skidt behandlet af OB's fanskare, mener Manchester United-keeper Anders Lindegaard.

Den tidligere OB-målmand Anders Lindegaard langer ud efter OB-tilhængerne, som efter hans mening har været alt for hårde ved Emil Larsen.

I sidste uge blev Emil Larsens klubskifte fra OB til Brøndby forpurret af et mislykket lægetjek på Vestegnen, og det fik mange OB-fans til at kritisere Emil Larsen og kalde ham forræder.

Sådanne tilsvininger tager Lindegaard dyb afstand fra, og Manchester United-keeperen har derfor en bøn til OB-fansene.

- Man skal ikke beskylde spillere, der gør, hvad de mener er bedst for dem selv som mennesker eller fodboldspillere, for at være forrædere.

- Emil Larsen viste respekt for OB ved at optræde professionelt, efter hans ønske om at skifte ikke blev realiseret. Nu er det fansenes tur til at vise OB respekt ved at støtte Emil, skriver Lindegaard i sin blog hos spillefirmaet Betfair.

Han kalder det desuden en "total amatøragtig behandling" af Emil Larsen, hvis sag ikke burde være beskrevet i detaljer i medierne.

Mest af alt hæfter Lindegaard sig ved OB-tilhængernes opførsel og meget voldsomme reaktioner.

- Jeg skal indrømme, at jeg som OB-fan følte et stik i hjertet over at læse om en af holdets største profiler, der stod foran et klubskifte til en direkte konkurrent.

- OB understregede, at det var ude af deres hænder, og spilleren understregede, at han gerne ville tilbage til Sjælland.

- Som OB-fan sidder man næsten med følelsen af, at ens kæreste er ved at forlade en for at være sammen med en klaphat ude fra Otterup, lyder det fra Lindegaard.

Den tidligere Aalesund-keeper kan dog sagtens sætte sig ind i Emil Larsens prioriteter som fodboldspiller.

- Personlige ønsker om at bo eller ikke at bo et specifikt sted drev flere dygtige fodboldspillere væk fra Aalesund i min tid i Norge.

- Også udsigten til at få mere i lønposen uden at gå på kompromis med ambitionerne forstår jeg, og det burde alle mennesker kunne sætte sig ind i.

- Fodboldspillere søger derhen, hvor de har de bedste betingelser økonomisk, personligt og professionelt ligesom alle andre arbejdstagere i det moderne samfund.

- Det er et faktum, og vi fodboldfans kan lige så godt acceptere det først som sidst, mener Lindegaard.

Oversigt

    Oversigt