Lindegaard ser gerne snarlig afklaring

Fynske Anders Lindegaard vil gerne snart have en afklaring hos United, men den danske målmand har en plan B parat.

Mens spillet om Anders Lindegaards fremtid udspiller sig i Manchester, opholder den danske målmand sig hos forældrene på Fyn. Men selv om han tager et muligt klubskifte til mægtige United helt roligt, så erkender han dog, at han gerne snart ser en afklaring.

- Det er klart, at det selvfølgelig gerne må falde på plads, og jeg skal ikke stå her og påstå, det ikke er interessant at skifte. Det er en stor ting. Det handler om et menneskes fremtid, siger Anders Lindegaard til Ekstra Bladet.

Der var spekuleret i, at tingene allerede ville være faldet på plads i sidste uge. Men det skete ikke. Anders Lindegaards ro i den nuværende situation kommer af, at han trods alt har fremtiden på plads, selvom et klubskifte ikke bliver til noget.

- Jeg føler ikke den der uvished. Jeg har jo kontrakt i to år i Aalesund, og selv om det selvfølgelig er plan B, så er jeg jo ikke på spanden, vel, siger han til avisen.

Allerede i sidste uge var Aalesunds ledelse i Manchester for at forhandle, og rygterne gik på, at han selv skulle til lægetjek i weekenden. Anders Lindegaard ved ikke, hvor forhandlingerne står lige nu. Men det påvirker ham ikke.

- Jeg har stor tro på egne evner og talent, og jeg er klar til at arbejde hårdt om det så bliver i Aalesund, Manchester eller hvor, det nu ender, siger han.

Oversigt

    Oversigt