Lindegaard vil ikke være bænkevarmer

Anders Lindegaard er lettet over, at klubskiftet fra Aalesund til Manchester United er faldet på plads.

Der sidder mange store stjerner på bænken hos Manchester United hver eneste uge. Men nyindkøbte Anders Lindegaard har ikke tænkt sig at rejse til Manchester for at få splinter i bagen.

- Jeg rejser ikke til United for at sidde på bænken, og jeg føler, jeg er hentet til klubben for at kæmpe om en plads på holdet, siger Lindegaard til vg.no.

Anders Lindegaards skifte til United fra norske Aalesund blev en realitet lørdag formiddag, og den danske målmand skifter i januars transfervindue.

- Det er klart en stor drøm. Jeg har fulgt United, siden jeg var en lille gut. Min far er stor tilhænger af klubben, som er verdens største. Dette er en stor dag, fastslår den tidligere OB-keeper.

Lindegaard har længe haft en stor forhåbning om, at skiftet ville gå i orden, og han er både lettet og glad for, at det nu er på plads.

- Dette har været en dårlig bevaret hemmelighed. For Manchester United er det en lang proces at købe en spiller, og de har været enormt grundige. Jeg føler, at de kender mig bedre, end jeg kender mig selv, siger danskeren.

Allerede den 14. december begynder Anders Lindegaard at træne med United-truppen, og indtil da holder han ferie med venner og familie. Han kan dog først spille kampe for United til januar

Oversigt

    Oversigt