Lindø-direktør stopper

Administrerende direktør Finn Buus Nielsen stopper på Lindø-værftet. Det sker som følge af omstruktureringer.

Selskabet Odense Staalskibsværft - der også driver Lindø-værftet - splitter organisationen op i to dele: Lindø Industripark og Lindø Skibsværft. I den forbindelse har administrerende direktør Finn Buus Nielsen valgt at stoppe fra november.

Et naturligt tidspunkt

- Jeg har arbejdet over 40 år, og det har været en masse gode år med mange spændende udfordringer, men med beslutningen om at opdele forretningen i to mindre dele mener jeg, at vi har nået et naturligt tidspunkt for min afgang. Der skal andre kræfter til, siger den nu 60-årige Finn Buus Nielsen i en pressemeddelelse.

Lindø Industripark skal udvikles, mens Lindø Skibsværft lukkes. Det er to vidt forskellige opgaver, som skal håndteres forskelligt, og det sker bedst i to separate organisationer.

Beslutning respekteres

Lindø Industripark bliver videreført som en selvstændig division, hvor foreløbigt Fayard - det tidligere Fredericia Skibsværft er lejer, mens Lindø Skibsværft bliver afviklet i takt med, at de resterende skibe i ordre bliver afleveret frem til februar 2012.

- Finn Buus Nielsen har været et stort aktiv for Lindø, og han har de sidste år haft en meget vanskelig opgave. Efter vi har besluttet at opdele organisationen, har han valgt at fratræde. En beslutning vi fuldt ud respekterer, siger bestyrelsesformand for Odense Staalskibsværft Lars-Erik Brenøe.

Blev ansat i 1966

Finn Buus Nielsen blev ansat på Odense Staalskibsværft i 1966. Siden har han gjort karriere inden for A.P. Møller-Mærsk Gruppen, senest som administrerende direktør for Odense Staalskibsværft Gruppen.

Nuværende CFO, Peter Jann Nielsen, bliver direktør for holdingselskabet. Den hidtidige produktionsdirektør Steen Schougaard Christensen får ansvaret for driften af Lindø Skibsværft, mens Michael Nymark Hansen får ansvaret for driften af Lindø Industripark, som han har haft ansvaret for opbygningen af.

Oversigt

    Oversigt