I det fynske folks tjeneste

Lindø vil satse på andet end skibe

Lindøværftet satser på andet end at bygge skibe

Spareplan får Lindø-værftet til at lægge strategi for nye maritime satsningsområder - og det kan blive andet end skibe, siger direktør Finn Buus Nielsen.

Den internationale konkurrence fra værfter i Japan, Korea og snart også Kina får Lindø-værftet til at satse på andre maritime produkter end skibe. Det siger administrerende direktør Finn Buus Nielsen, Lindø.

- Vi ændrer byggeprogram, men på en måde, så vi stadigvæk overholder vores kontraktlige forpligtelser. Vi ved endnu ikke noget om, hvad det er vi skal satse på. Det er et stykke arbejde, vi skal lave i nærmeste fremtid sammen med bestyrelsen for at finde ud af, hvor vi skal være henne, siger Finn Buus Nielsen.

Direktøren nævner bestemte typer af skibe, mere specielle skibe og offshoreudstyr som nogle af de ting, der kan komme i spil.

- Det er den diskussion, vi har foran os, men på forhånd låser vi os ikke fast, men satser bredt maritimt, siger Finn Buus Nielsen.

Han understreger, at den spareplan, som skal opfyldes nu for at nedbringe underskuddet, ikke får indflydelse på de kontrakter, som værftet har fyldt ordrebogen med ind i 2010.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.