OB spiller 0-0 hjemme mod Aab

Det blev ikke til en sejr i kampen mod Aab for OB. Kampen endte 0-0.

Hverken OB eller AaB kunne score i en jævnbyrdig kamp, der endte 0-0. AaB har endnu ikke vundet i sæsonen.

AaB har fortsat ikke vundet i denne sæsons Alka Superligaen. Søndag eftermiddag spillede holdet 0-0 mod OB i Odense, og nordjyderne er stadig uden sejr efter fire kampe.

Ambitionerne har ellers været at komme i top seks af Alka Superligaen, men efter endnu en kamp uden sejr, kommer AaB ikke nærmere det mål. Gennem kampen forsøgte begge hold at bevare boldbesiddelsen og spille sig frem til chancer. Dette førte til en rodet kamp, hvor bolden hele tiden røg frem og tilbage mellem de to hold.

AaB var ellers mest ivrige i kampens indledning. Edison Flores og Filip Lesniak forsøgte sig, men OB’s målmand Sten Grytebust blev ikke for alvor udfordret.

OB kæmpede sig tilbage i kampen, hvor Nicklas Helenius var tæt på at score sit første mål for hjemmeholdet, men Nicolaj Larsen parerede forsøget fra sin tidligere holdkammerat. Kort før pausen opstod kampens største chance. OB’s Mathias Thrane trak ind i banen og snød sin modstander, før han med et hårdt skud ramte indersiden af stolpen.

Begge hold forsøgte i anden halvleg at spille sig igennem modstanderens forsvar, men fejlafleveringer og dårlige indlæg gjorde det svært.

Udeholdet smed debutanten Yann Rolin ind i stedet for Kasper Risgård efter 71 minutter, men han formåede ikke at komme frem til markante chancer. OB forsøgte sig med offensive indskiftninger i form af Rasmus Festersen og Joan Simun Edmundsson, men de gjorde heller ikke en forskel i den lige kamp.

Det uafgjorte resultat gør, at AaB fortsat ligger i bunden på en 13.-plads. OB rykker op på fjerdepladsen i tabellen med syv point efter fire kampe.

OB møder i næste runde AGF på udebane, mens AaB skal forsøge at få sæsonens første sejr på hjemmebane mod Hobro IK.