Live-opdatering!!! Marienlyst-OB 0-2

Følg pokalkampen mellem Marienlyst og OB klokken 19.00 direkte her på TV2/FYN.dk. Vi opdaterer direkte fra "Slaget om Odense" på Odense Stadion minut for minut - og er i gang!

90. minut: Og dermed slutter TV 2/FYNs live-opdatering fra "Slaget om Odense" mellem Marienlyst og OB.

90. minut: Der var kun lagt syv sekunders ekstra tid til.

90. minut: SLUT! Dommeren fløjter af. OB vandt 2-0.

88. minut: Skud fra OBs Caca. Pareret af en Marienlyst-spiller.

86. minut: Odenses borgmester Anker Boye følger "Slaget om Odense" på VIP-pladserne ved siden af Odense Sport & Events bestyrelsesformand Niels Thorborg.

85. minut: Skud langt udefra. OBs Kadrii forsøger sig, men over mål.

83. minut: OB skifter - her til sidst - lidt overraskende målmand. Aleksander Lund Hansen lunter ud, Emil Ousager kommer ind, men får næppe meget at se til i de sidste godt syv minutter.

82. minut: OBs Caca forsøger sig med et spark udefra, som Marienlysts Morten Olsen rammer, og bolden er lige ved at snyde Marienlysts Martin Munk i målet. Men den ryger lige over overliggeren.

79. minut: Hjørnespark fra OBs Timmi Johansen, og Kalilou Traore header ved siden af mål - og græmmer sig med hænderne til ansigtet.

78. minut: Det vil være synd at sige, at det er en kamp til fodboldhistorien. OB, som sparer flere af profilerne, er ikke overbevisende og synes tilfredse med de 2-0, og Marienlyst kan næppe meget mere, end de har vist. Men Marienlyst har al mulig ære af kampen.

76. minut: Indlæg fra Timmi Johansen fra OB, men Bashkim Kadrii rammer ikke bolden tæt ved mål.

73. minut: OB skifter ud. Henrik Toft går ud, Bashkim Kadrii går ind.

70. minut: En til tider tempoforladt kamp har været forbavsende fredelig. Dommer Michael Svendsen har endnu ikke haft kortet op af lommen én eneste gang.

67. minut: OB imponerer på ingen måder. Flere og flere OB-tilskuere begynder at ryste på hovedet og komme med kommentarer, når OB-spillerne misser en aflevering eller begår en anden teknisk fejl.

66. minut: Marienlyst skifter for sidste gang ud. Morten Olsen går på banen, Jacob Rasmussen går ud.

65. minut: OB sidder totalt på spillet, men er ikke skarpe mod et heroisk kæmpende Marienlyst-hold.

61. minut: Marienlyst skifter dobbelt ud. Claus Nielsen går ud, Sebastian Dalgaard kommer ind. Jack Nielsen ryger ud, Jacob Samuelsen kommer på banen til den sidste halve time.

60. minut: Kun 2-0 til OB efter en time! Imponerende af Marienlyst, den gigantiske favoritværdighed til OB taget i betragtning. Marienlyst er på ingen måder blevet "kørt over" af overmagten.

57. minut: Stor chance til OBs Oliver Feldballe. Reddet af Marienlysts målmand Martin Munk.

56. minut: Godt spil af Marienlyst. Claus Nielsen sparker bolden over mål på holdets første chance længe.

55. minut: Der er 2042 tilskuere, som følger "Slaget om Odense". Det er sæsonrekord for Marienlyst...

54. minut: OB har bolden rigtigt meget, men får kun lidt ud af det. Holdet har haft overraskende få chancer efter de første 54 minutter.

52. minut: Chance til OB. Henrik Toft header ved siden af mål efter et hjørnespark.

47. minut: OB presser på fra venstre side. Men får intet ud af det.

46. minut: OB har skiftet Chris Sørensen ud. Ind er kommet Timmi Johansen.

46. minut. Anden halvleg er i gang!!!!

45. minut: PAUSE. Dommeren fløjter til pause. OB fører 2-0 ved pausen efter to mål fra Demba-Nyrén. "Gæsterne" dominerer ikke overraskende kampen, men "væfterne" fra Marienlyst ramte stolpen efter bare fire minutter.

43. minut: OB har siddet totalt på første halvleg. Holdet styrer kampen.

41. minut: Frispark fra OBs Esben Ruud fra 25 meter. Bolden går lige i muren.

37. minut: OBs Henrik Toft får underkendt et mål for offside, efter at han fik bolden i en flot aflevering fra Oliver Feldballe.

34. minut: Kæmpe chance til OBs Traoré, der sammen med Caca spiller Marienlyst-forsvaret tyndt. Men værternes målmand Martin Munck parerer skuddet, efter at Traoré er helt alene med målmanden.

30. minut: En gruppe OB-fans holder i dag til på Nordea-tribunen, hvor udebaneholdets tilhængere normalt hører hjemme - Marienlyst er teknisk set hjemmeholdet i dag. De synger som stort set de eneste på stadion - som var det Brøndby, som OB i dag møder.

25. minut: Boldbesiddelse: Et forsigtigt bud er, at den står 70-30 i OBs favør.

24. minut: Demba-Nyrén scorede for anden gang. Denne gang på hovedstød på et indlæg fra Esben Ruud.

24. minut: Mål!!!! 2-0 til OB! Målscorer: Njogu Demba-Nyrén.

22. minut: Marienlysts Patrick Pedersen snyder frækt OBs Chris Sørensen og går mod baglinjen. Men bolden når ikke det sidste stykke ind mod mål - og indlægget er ufarligt.

20. minut: Udmærket langskud fra 20 meter fra OBs Chris Sørensen. Bolden gik over mål.

17. minut: Stor glæde på stadion blandt OBs fans over meddelelsen om, at Brøndby sensationelt er bagud med 4-1 i Varde. På banen er der stillingskrig netop nu.

12. minut: Det var Demba-Nyrén, der scorede for OB. Han sparkede bolden fladt ind fra venstre kant af straffefeltet.

12. minut: MÅL!!!!!! 1-0 til OB. Målscorer: Njogu Demba-Nyrén.

8. minut: Marienlyst knokler og holder stadig stand.

4. minut: Gigantchance til Patrick Pedersen fra Marienlyst! Rammer stolpen! Var helt fri til højre for mål og forsøgte med et glidende spark.

3. minut: Marienlyst har for første gang bolden på OBs banehalvdel.

2. minut: Frispark fra Esben Ruud, OB. Godt klaret af målmand Martin Munck.

1. minut: Stor chance til OB til Henrik Toft. Han er først over en rippost, men målmanden redder.

0. minut: Kampstart!!!! Marienlyst giver bolden op.

18.58: Marienlyst er nu også på banen. Til musikken fra tv-serien "Fame" og rød/hvid konfettiregn fra den ene bagende.

18.57:
Så løber OB på banen - klædt i udebanetrøjer. Gule/sorte.

18.56: Marienlyst regner med, at der kommer mellem 2000-3000 tilskuere. P.t. er der langt fra så mange.

18.54: To brødre står overfor hinanden. Benjamin Feldballe hos Marienlyst og Oliver Feldballe hos OB.

18.53: Marienlysts træner Rene Hansen blev inden kampen interviewet: "Vi er oppe mod overmagten, men vi spiller vores chance. Det bliver en sejr til Marienlyst", siger han optimistisk.

18.52: Bemærk at Eric Djemba-Djemba er med for OB. En kasketklædt Peter Utaka følger afslappet kampen fra tribunen sammen  med en gruppe venner. Også målmand Roy Carroll, topscorer Hans Henrik Andreasen, Andreas Johansson og Alf Roar Haaland bliver blandt andre sparet.

18.49: OBs startopstilling - Alexander Lund Hansen, Esben Ruud, Anders Møller Christensen, Henrik Toft, Chris Sørensen, Caca, Kalilou Traoré, Eric Djemba-Djemba, Njgou Demba-Nyrén, Oliver Feldballe og Daniel Høegh.

18.48: Marienlysts startopstilling - Martin Munck, Benjamin Feldballe, Johnny Andersen, Rafaat El-Soussi, Claus Nielsen, Martin Mortensen, Jacob Samuelsen, Patrick Pedersen, Lasse Petersen, Mikael Knudsen og Jacob Rasmussen.

18.46: OB er gigantfavoritter. Ifølge bookingsitet Unibet giver det pengene 27 gange (!) igen, hvis Marienlyst vinder kampen over storebror fra OB, som ligger tre fodboldrækker over OB.

18:40: Det gælder "Slaget om Odense" i fodboldens pokalturnering. Marienlyst fra Danmarksserien møder OB fra Superligaen i tredje runde af turneringen i et vaskeægte lokalderby. TV 2/FYN.dk er med hele vejen...