I det fynske folks tjeneste

Liverpool-legender på græs i Horne

Et legendarisk Liverpool-mandskab er klar til kamp.

David Fairclough var supersub, da han spillede for Liverpool i slutningen af 70'erne.

1 af 12

Husker du Tipslørdag, så husker du måske også Liverpools Alan Kennedy og David Fairclough. Sammen med holdkammeraterne mødte de onsdag aften Danmark Legends - blandt andet med to målhelte fra EM i 92'.

Næsten 3000 tilskuere fyldte godt op på Egsfield Ground i Horne. Og selvom der var flere grå hår og færre løbedueller end i 80'erne, så fik de mange fans en stor oplevelse i det sydfynske.

- Det er rigtig stort. Det er noget man har set frem til, og som man aldrig troede, var muligt, da man sad som lille dreng i TV-stuen for at se dem spille. Euforien bobler i kroppen, fortæller Hans Duelund Larsen, der har været hardcore Liverpool-fan siden han var 11 år gammel.

I går fik han og kammeraterne en oplevelse af de helt store. Kampen endte 3-3 efter at Liverpool Legends havde været foran både 2-0 og 3-1.

Kampen kort

Liverpool Legends - Danmark Legends
3-3 (3-1)

1-0, '12, John Durnin
2-0, '13, John Durnin
2-1, '21, Lars Jakobsen
3-1, '26, Jason McAteer
3-2, '53, Lars Jakobsen
3-3, '65, Lars Jakobsen

Claus Bo Larsen dømte kampen foran 2758 tilskuere i Horne.

En stjerneparade

Liverpool Legends og Danmark Legends kunne præsentere et hav af stjerner, og selvom både John Faxe Jensen og Kim Vilfort var på banen for Danmark, så var det Liverpool, der løb med opmærksomheden.

- Liverpool har mange fans i Danmark, og mange husker måske især de ældre spillere. Vi er rigtig glade for at være her, opbakningen er rigtig god, og vi har det sjovt i Danmark, fortæller anfører David Fairclough, der i 70'erne scorede 55 mål i 155 kampe for de rødblusede.

Det er anden gang Liverpool Legends besøger Horne - og skal man tro Alan Kennedy, ja så kommer legenderne tilbage til næste år.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.