I det fynske folks tjeneste

Livsfarligt kvæstet: 17-årig sad i bil med fire veninder

01:15

Det første uheld skete klokken 11.55, hvor en lastbil væltede mellem Ejby og Nørre Aaby og spærrede Fynske Motorvej i begge retninger. Video: Alexander Aagaard

I alt otte personer var tirsdag involveret i uheld på Fynske Motorvej. En bil med fem unge kvinder kørte op bag en bil i en kø.

Det var en kun 17-årig kvinde fra Odense, som tirsdag eftermiddag kort før klokken halv to blev livsfarligt kvæstet.

Ifølge vagtchef Ehm Christensen, Fyns Politi, var der fem unge kvinder i ulykkesbilen - fire fra Odense og en fra Aalborg - og føreren af bilen var kun 18 år.

- Der er kø og dårlig sigt, og føreren overser formentlig køen og kører op bag en holdende bil, fortæller Ehm Christensen.

Ulykkesbilen blev kastet over i autoværnet og landede inde under en anden bil. Udover den livsfarligt kvæstede teenager, blev de fire andre i bilen alvorligt kvæstet.

Læs også Lastbil væltet: Motorvejen spærret på Vestfyn

Ulykke efter uheld

Ulykken skete som følge af et uheld, hvor en lastbil halvanden time tidligere grund af et sprængt dæk væltede på motorvejen mellem Ejby og Nørre Aaby.

Lastbilchaufføren havde ikke sele på og blev kastet rundt i førerhuset og pådrog sig en del brækkede ribben.

Ved samme uheld kom en personbil i klemme, mens vragstumper ramte en tredje bil. Her kom ingen alvorligt til skade.

De to uheld skabte trafikkaos på og omkring motorvejen, og først klokken 18.00 var der ryddet og trafikken kunne afvikles normalt.

Læs også Beboer kørt til OUH: Voldsom brand i rækkehus

Ved du noget? Så send os et tip