L.O.C. skal spille på Langelandsfestivalen

Langelandsfestivalen har fredag præsenteret endnu et navn til sommerens festival. Det er rapperen L.O.C., der kommer til det sydfynske.

Langelandsfestivalen har annonceret, at den danske rapper Liam O'Connor - bedre kendt som L.O.C. kommer til næste sommers festival.

L.O.C. er blandt landets mest afspillede kunstnere i radioen de seneste ti år. Han har både vundet Danish Music Awards, Zulu Awards og GAFFA-priser. L.O.C. har ikke mange planlagte koncerter i programmet i 2018. Men alligevel kommer han et smut forbi Langeland. 

Det er ikke første gang, at den kendte rapper kommer til det sydfynske. I 2005 spillede han også på Langelandsfestivalen, som han nu vender tilbage til. 

I en pressemeddelelse, fortæller festivalen, at L.O.C. vil komme til at spille sange fra sit dystre og indsigtsfulde musikkatalog. 

I søndags præsenterede Langelandsfestivalen sommerens hovednavn, som bliver den danske popsanger Rasmus Seebach.

Festivalen, der finder sted mellem den 21. og 28. juli, får desuden besøg af danske kunstnere som Carpark North, Magtens Korridorer, Saveus, Scarlet Pleasure, Zididada, Kato og Shaka Loveless.

Selvom festivalen foregår i det fynske er de fleste gæster på Langeland ikke fra Fyn, men publikum er typisk fra Sjælland og Lolland.

Oversigt

    Oversigt