Lodsejer: Det er voldsomt provokerende

Arrogant og provokerende. Sådan betegner en lodsejer en pressemeddelelse udsendt af Nordfyns Kommune med det formål at skabe ro og klarhed om kommunens håndtering af mulige nye vådområder.

Nordfynske lodsejeres vrede mod kommunen er intakt.

Det har nemlig ikke formildet de involverede, at formanden for Miljø- og Teknikudvalget, den konservative Franz Rohde, i en pressemeddelelse udsendt i går aftes råder forvirrede lodsejere til at søge informationer på kommunens hjemmeside.

Tvært imod.

quote - Vi kan gå på hjemmesiden! Hvad er det for en måde at håndtere befolkningens frustrationer på?

Kim Skou Rasmussen, Krogsbølle.

- Vi kan gå på hjemmesiden! Hvad er det for en måde at håndtere befolkningens frustrationer på? Det hører sig nogle helt andre lande til at håndtere befolkningens ve og vel på den måde her, lyder reaktionen fra Kim Skou Rasmussen, der driver kvægbrug ved Krogsbølle.

Udskældt proces om nye vådområder

Kim Skou Rasmussen blev i maj måned bekendt med kommunens ellers hemmeligholdte skitser og beregninger over et muligt vådområde ved Krogsbølle, hvor han bor og driver virksomhed. Siden har han forgæves forsøgt at få et klart svar fra Nordfyns Kommune på, om planerne er droppet - også i fremtiden.

- Jeg tager selvfølgelig til mig, hvis man mener, at processen har været forkert. Men det skal jeg først overbevises om, sådan siger Franz Rohde i den udsendte pressemeddelse.

Netop den udtalelse vækker harme.  

- For det første synes jeg, processen har været sindssygt forkert. For det andet gør det mig vred, at han siger, at han først skal overbevises om det. Vi står overfor en dagligdag, hvor vi ikke ved, om vi er købt eller solgt. Det er simpelthen bare så provokerende en udmelding, lyder det fra Kim Rasmussen. 

Franz Rohde har gentagende gange understreget, at lodsejerne ikke vil blive tvunget til at afstå jord til de pågældende projekter. Den pointe gentog udvalgsformanden senest i et interview til TV 2 Fyn tirsdag aften, klokken 19.30.

 

Oversigt

    Oversigt