Lokalpolitiker i ny batalje

Formanden for kultur- og planudvalget i Svendborg Kommune, Morten S. Petersen (V), har igen ladet musklerne tale.

Det skete i forbindelse med en basketballkamp mellem Svendborg Rabbits og Bakken Bears i idrætshallen i Svendborg for en uge siden, skriver Fyns Amts Avis.

Her blandede politikeren sig i en batalje, hvor en beruset Bakken Bears-fan havde travlt med at provokere formanden for Svendborg Rabbits' fanklub, Jakob Horstmann.

Morten S. Petersen vurderede, at det var nødvendigt, at han blandede sig, inden det udviklede sig til et regulært slagsmål. Og derfor gik han som en anden kontrollør ned og tog fat i kraven på Bakken Bears-til-hængeren og førte ham udenfor.

- Vi ville jo bare have lov til at nyde kampen, og eftersom der ikke er kontrollører til kampene, så greb jeg ind, forklarer Morten S. Petersen.
Det er kun et halvt års tid siden, Morten S. Petersen blev dømt i en voldssag mod en tidligere lejer i et hus, han ejer.

Morten S. Petersen pointerer, at han anså det for nødvendigt, at nogen blandede sig, for at episoden ikke skulle udvikle sig.
- Jakob Horstmann er den flinke fan, der ikke gør noget, men jeg mener, at situationen skulle bremses. Manden var beruset og voldsomt provokerende. Han stod med sit båthorn og truttede fangruppen helt op i hovedet, sparkede til deres trommer og gik helt tæt på Jakob, forklarer Morten S. Petersen.

Den forklaring bekræfter Jakob Horstmann, der desuden påpeger, at den århusianske fan nogle minutter senere vendte tilbage med en undskyldning for sin adfærd.

Oversigt

    Oversigt