Lokkede mand til voldtægtsforsøg

En 30-årig mand fra Odense er sigtet for at lokke en studerende til forsøg på voldtægt mod en kvinde, der bor i samme opgang som den 30-årige mand. Den studerende mand havde chattet på internettet i et chatrum, for folk der søger avanceret sex

-

En 30-årig mand fra Odense er sigtet for at lokke en studerende til forsøg på voldtægt mod en kvinde, der bor i samme opgang som den 30-årige mand.

Den studerende mand havde chattet på internettet i et chatrum, for folk der søger avanceret sex. Her troede han, at han chattede med en kvinde, der havde en fantasi om at blive voldtaget og de aftaler at han skulle opsøge kvinden og leve fantasien ud.

Kæmpede mod voldtægt

En del af aftalen lød på, at den studerende ville finde et kondom under måtten uden for kvindens dør, og at han bare skulle gå ind til hende i soveværelset, hvor hun så ville skrige op og gøre modstand, for at gøre oplevelsen mere ægte. Han måtte gerne give hende lussinger og holde hende for munden, for at skrigene ikke vækkede naboerne.

Manden dukkede op, fandt kondomet og listede ind til den sovende kvinde, der rædselsslagen skreg op og kæmpede så meget imod, at manden til sidst fik mistanke om, at der var noget galt og fik stoppet sex-legen.

Overbo planlagde voldtægt

Efter ransagninger fik politiet mistanke til den 30-årige overbo, der idag blev fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Odense. Kriminalpolitiet mener den 30-årige mand reelt har sat voldtægtsforsøget i værk ved at udgive sig for at være kvinden på internettet. \"Det er en utrolig grov og syg sag, \" siger kriminalkommisær Per Lydiksen Lauersen fra Odense Politi til TV2/Fyn.

Den sigtede nægtede imidlertid alt i retten. Han forklarede at, det var noget de sammen havde aftalt. \"Hun havde en fantasi, der skulle udleves og jeg ville gerne hjælpe hende med den, og hun har selv deltaget i planlægningen,\" forklarede manden til dommeren.

Kvinde nægter alt

Den forklaringen ville anklageren under ingen omstændigheder tro på. I følge kvindens forklaring til politiet har hun under ingen omstændigheder opsøgt manden med ønsker om at udleve en voldtægtsfantasi. Anklageren mente at den 30-årige var sygeligt optaget af kvinden og derfor iscenesatte voldtægten, for selv at blive seksuelt tilfredsstillet.

Manden er nu varetægtsfængslet i 3x 24 timer, så retten får mulighed for at høre kvindens vidneforklaring.

Den 30-årige mand er sigtet for forsøg på medvirken til voldtægt og for at have afgivet falske oplysninger til politiet, for at få en anden mand straffet.

Oversigt

    Oversigt