Lose: Besynderlig adfærd af Svendsen

Regionsrådsformand, Stephanie Lose, var langt fra tilfreds med sin næstformand efter det syv timer lange møde i forretningsudvalget onsdag.

Umiddelbart inden mødet fortalte Poul Erik Svendsen til TV 2/Fyn, at socialdemokraterne vil af med sundhedsdirektør Jens Elkjær. Det får hårde ord med på vejen af Stephanie Lose (V).

- Jeg synes, at det er en besynderlig måde at håndtere sådan en sag på, og jeg mener ikke, at man diskuterer personalepolitik i det offentlige, sagde Stephanie Lose efter det syv timer lange møde.

Det er uholdbart med de her dårlige historier på forsiden af medierne hele tiden.

- Poul Erik Svendsen har sat Jens Elkjær i meget uheldig situation og jeg har da også tænkt mig at tage en snak med Jens Elkjær i morgen (onsdag red.), sagde Stephanie Lose uden at ville uddybe, hvad hun konkret ville tale med regionens sundhedsdirektør om. 

Men Poul-Erik Svendsen stod efter mødet fast ved sin kritik.

- Det er uholdbart med de her dårlige historier på forsiden af medierne hele tiden. Vi kan jo ikke blive ved, så bliver vi jo rent til grin. Regionen kan ikke leve med dårlige forsider uge efter uge, sagde Poul Erik Svendsen, med henvisning til en stribe af dårlige historier om Jens Elkjær.

 

Netop debatten om Jens Elkjær og den fremtidige struktur fyldte meget på mødet.

 

 

 

- Jeg synes, at det er meget uheldig situation og jeg tager det naturligvis også meget alvorligt, at der er et mindretal i regionsrådet der har denne holdning. Vi er stadig et stort flertal, der har tillid til Jens Elkjær, men det er klart at det giver anledning til nogle snakke om, hvordan vi kommer videre, når der er et mindretal der har det på en anden måde, sagde Stephanie Lose.

Der var ifølge TV 2/Fyns oplysninger kun direkte opbakning til Socialdemokraternes forslag fra SF og Enhedslisten. 

Oversigt

    Oversigt