I det fynske folks tjeneste

Louise Ørnstedt vender hjem

Svømmetalentet Louise Ørnstedt flytter efter et ophold i Australien ind på elitecentret i Farum. Hendes skulder skal igennem et længere genoptræningsforløb.

Der var et stykke ned til hendes danske og nordiske rekorder, da Louise Ørnstedt for nogle uger siden deltog i VM i svømning i australske Melbourne. Og der kommer givetvis til at gå noget tid, inden fynboen igen kommer derned, hvor der er medaljer i vente ved de store internationale mesterskaber.

Selv om hun netop er vendt hjem for at træne på svømmeunionens elitecentret i Farum, driller den skulder, der har voldt hende smerter hele året. Et længere genoptræningsforløb venter, inden svømmetræningen kan intensiveres.

- Det er lidt paradoksalt, at jeg i det øjeblik, hvor jeg føler mig klar til at gå i vandet for fuld kraft igen, får besked på at svømme med armene ned langs siden. Jeg har aldrig været skadet i længere tid på den her måde, men nu fokuserer jeg hundrede procent på at komme i orden igen, og så må vi se, hvor lang tid det kommer til at tage, siger Ørnstedt.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.