Love Shop spiller på Heartland

Heartland festival har i dag tilføjet det sidste navn til musiklisten til sommerens festival. Og det er ikke hvem som helst, der kommer til Midtfyn.

I dag kunne Heartland Festival offentliggøre Love Shop som det sidste band til årets festival. Dermed fuldender Love Shop musiklisten, hvor de træder op ved siden af blandt andet The Flaming Lips, Marc Ronson, Editors og Anne Linnet.

Love Shop glæder sig til både at spille på Heartland Festival, men de ser også frem til at nyde de mange forskellige oplevelser, som det firedelte program byder på.

- Det er en ære for os som band, at være med i en så kunstnerisk ambitiøs satsning som Heartland Festivals program signalerer. Og dejligt samtidig at skulle optræde på en festival, hvor netop de kunstneriske udfordringernes oplevelse er sådan i højsædet. Det vil i den grad være med til at sætte os op til at levere, at ingen kommer til Heartland for at blive spist af med tomme kalorier, fortæller Love Shops frontman Jens Unmack i  en pressemeddelelsel i forbindelse med offentliggørelsen.

Love Shop bliver tilføjet et musikprogram, der i forvejen bugner af tidsløse bands som for eksempel The Flaming Lips, Editors, Anne Linnet, Thomas Dybdahl og Mercury Rev.

Men Heartland Festival adskiller sig fra andre af sommerens festivaler ved at have mindst ligeså ambitiøse og solide programmer indenfor samtale, kunst og mad. Også dette ser Jens Unmack frem til at opleve.

- I det postpunkmiljø, hvor jeg startede min løbebane, var der en lignende parallelverden, hvor musik, litteratur, maleri og filmkunst mødtes i ét stort rum. Det føltes übercool dengang, at de forskellige udtryksformer kunne trække på hinandens landvindinger. At Heartland bringer musik, kunst, mad og samtale sammen kan på lignende vis kun være inspirerende, spændende og videreudviklende for samtlige involverede, siger Jens Unmack.

 

Oversigt

    Oversigt