Luftbåren eftersøgning udskudt

Håbet om at finde den 87-årige Kurt August Hansen i live svinder. En helikopter, der skulle hjælpe i eftersøgningen, må blive på jorden.

Kurt August Hansen forsvandt fra sit hjem søndag aften. Onsdag aften fandt politiet den 87-åriges bil ved Lillebæltsbroen, men uden spor af manden selv.

Området omkring bilen er blevet afsøgt med hunde, men uden resultat. Politiet frygter, at manden har begået selvmord, og leder derfor også efter manden i vandet, skriver Fyens Stiftstidendes netavis.
- Vi havde anmodet om at få en helikopter i luften i dag (torsdag, red.) for at afsøge kyststrækningerne, forklarer vagthavende ved Fyns Politi, Hans Frederiksen, til avisen.

Det kolde vejr betyder dog, at der er risiko for overisning, og helikopteren i Kastrup har derfor flyveforbud. Den kan dog måske komme i luften fredag. Det betyder dog ikke, at eftersøgningen er indstillet torsdag.
- Fiskerikontrollen sejler i området, og dem derfra har vi naturligvis bedt om at holde øjnene åbne. Desuden har Søværnets Operative Kommande et marinehjemmeværnsfartøj i området, som også deltager i eftersøgningen, siger Hans Frederiksen.

Oversigt

    Oversigt