Lugten af svin tiltrækker

H. C. Andersen Festspillene har succes i år med opsætningen af "Svinedrengen". Publikumsrekord blev sat mandag, og arrangørerne forventer at slå sidste års besøgstal.

Mandag havde "Svinedrengen" publikumsrekord med 1523 personer på tilskuerpladserne i Den Fynske Landsby.

- Det er en bragende succes. Sidste år havde vi 19459 gæster i alt. Den rekord slår vi i helt sikkert i år. Der har allerede nu været 18676 gæster og vi har 5 dage tilbage., siger formand for Festspillene, Rune Kallager.

På lørdag den 10. august er det sidste gang man kan opleve den hovmodige prinsesse, den kække svinedreng og hans musikalske grise. Det er nemlig H. C. Andersen Festspillenes sidste forestilling for i år.

- Det har været en rigtig god sæson, hvor vi har fået lavet en forestilling, hvor man hurtigt kommer ind til kernen. Der er gode skift, og der er blevet skåret helt ind til benet i måden historien bliver fortalt på. Det er også det, vi hører fra vores publikum", siger instruktør Carsten Friis.

Svinedrengen havde premiere den 17. juli og spiller frem til den 10. august 2013. Alle dage kl. 16.00. På onsdag, den 7. august, er der ekstraforestilling kl. 11 om formiddagen for børnehaver og vuggestuer.

H. C. Andersen Festspillene har jubilæum næste år, hvor forestilling nr. 50 sættes op. Det bliver "Den grimme ælling" i en helt nyskrevet musicalversion.

18676 publikum har indtil nu overværet "Svinedrengen"
18676 publikum har indtil nu overværet "Svinedrengen"

Oversigt

    Oversigt