Lukas Graham samler familie fra Køge på Tinderbox

David Guetta, Volbeat, Rammstein, Lukes Graham ... Børnene Marcus og Mathilde på 11 og 10 år, får det hele med på Tinderbox Festival for andet år.

- Nu er børnene blevet store nok til at tage med på festival.

Det siger Julie Creutzberg med et smil. Det er andet år familien fra Køge er med på Tinderbox Festival. Udover Julie, så tæller familien Claus og sønnen Marcus på 11 år og datteren Mathilde på 10 år.

Julie og Claus var før de fik børn flittige festival-gængere. Og nu giver de den gas med børnene og tager alle tre dage med overnatning på DCU-Odense City Camp.

- Tinderbox passer rigtig godt med musikken - og så kommer børnene gratis ind.

Familiens musiksmag spænder vidt, men har Lukas Graham som fælles fokuspunkt på festivalens sidste dag.

Det danske hitliste-fænomen indkalder til fællessang 21.35, mens britiske Suede og franske David Guetta lukker festivalens store plads ned.

Netop David Guetta bliver højdepunktet for far Claus, men børnene er med hele vejen.

- Vi har også set Rammstein, konstaterer Marcus, uden dog at vise den store begesjstring for det tyske Tinderbox-trækplaster.

Lillesøster Mathilde er nærmest fan af Lukas Graham - og så ikke rigtig flere, fortæller hun. Hun er dog begejstret for den amerikanske popsanger Jason Derulo, som danner lydtapetet mens Marcus tilføjer den hollandske dj Don Diablo til listen over mulige idoler.

For mor Julie er favoritterne Lukas Graham og Volbeat, som famlien sammen så lukke og slukke festivalens anden dag.

Oversigt

    Oversigt