Lukket retssag mod Bandidos-rockere for fængselsoverfald

Vigtige nye oplysninger lukkede dørene i retssag, hvor fire Bandidos-rockere er tiltalt for at have forsøgt at køre en fængselsfunktionær fra Nyborg ned.

-

Retssagen mod fire Bandidos-rockere for at have forsøgt at køre en fængselsfunktionær ned ved hans hjem startede mandag i Nyborg under stort politiopbud og for lukkede døre.

Trods forsvarernes protester fulgte retten anklagemyndighedens ønske om lukkede døre, fordi der under sagen vil komme nye oplysninger, der kan hindre fremtidig opklaring i en anden sag.

Den sidste af de fire tiltalte dukkede i øvrigt først op lige inden retssagen. Han har ligesom en af de andre tiltalte, som dog blev pågrebet for et par dage siden, været på flugt i månedvis.

Hovedtiltalen mod de fire Bandidos-rockere lyder på bl.a. angreb på tjenestemand i funktion og forsøg på grov legemsbeskadigelse. Sagen handler om et voldeligt overfald på en fængselsfunktionær, som i februar på vej hjem fra arbejde kun med nød og næppe undslap en bil, som med overlæg forsøgte at køre ham ned.
/ritzau/

Oversigt

    Oversigt