Lunkent OB-hold henter ind på FCK

Der var hverken guld- eller sølvglans over medaljeaspiranterne fra OB, men alligevel slog fynboerne HB Køge med 2-1.

Det var ikke prangende, men det var tilstrækkeligt. Efter fem kampe i træk uden sejr fik OB søndag hevet en 2-1-sejr hjem mod et HB Køge-hold på hjemmebane.

OB har ikke formået at score i holdets seneste fire kampe i SAS Ligaen, så særligt den fynske offensiv må have set frem til mødet med rækkens mest gavmilde forsvar.

Det var bare ikke til at se fra kampens start. HB Køge havde intet at tabe, og heller ikke rigtigt noget at vinde, efter at nedrykningen er blevet en realitet.

At fynboerne havde mest at spille for, var ikke til at se på banen. HB Køge sad på spillet i store dele af kampen, mens de fynske medaljeaspiranter skuffende måtte nøjes med kontraangreb.

Først da HB Køge gav en hjælpende hånd, fik OB brudt måltørken. HB Køges Henrik Toft kom til at heade bolden på egen stolpe, hvorfra den sprang direkte ud til OB's Atle Roar Håland, der let kunne bringe gæsterne i front.

Derfra overtog bundholdet atter det fulde initiativ og pressede OB langt tilbage.

Med 20 minutter igen udlignede HB Køges formstærke Henrik Toft. Balancen på måltavlen fungerede i kort tid som en motiverende kniv for struben for OB. Med Hans Henrik Andreasens scoring til 2-1 fik OB skrabet sejren hjem.

Trods den noget lunkne indsats henter OB ind på førerholdet FC København, der nu har et forspring på seks point. Samme afstand har OB ned til FC Midtjylland på SAS Ligaens bronzeplads.

Oversigt

    Oversigt