I det fynske folks tjeneste

Lyngby-drøn udløser nyt nederlag til OB

Lyngbys Jeppe Brandrup scorede et fremragende mål, da Lyngby vandt 1-0 over OB i Superligaen.

Lyngby vandt søndag 1-0 over OB på et sandt drømmemål i anden halvleg. Højrebacken Jeppe Brandrup modtog bolden midt på OB's banehalvdel, tog et enkelt træk og kanonerede den op i målhjørnet utageligt for Mads Toppel i OB-målet.

Dermed er OB fortsat uden sejr i foråret, og fynboernes situation i den nederste halvdel af tabellen er forværret.

De fynske favoritter havde gennem det meste af kampen svært ved at skabe et overtag mod Lyngby.

Lyngby-spillerne var gode til at presse højt og forstyrre OB's opspil, så fynboerne ofte måtte ty til lange bolde for at føre bolden frem. Det blev sjældent farligt, for OB's bedste angreb kom i de få tilfælde, hvor kantspillerne blev sat i scene.

I den anden ende af banen var Lyngby farligere, og Emil Larsen burde have scoret i første halvleg, da han fik en stor chance efter et kontraangreb.

Bajram Fetai havde en lignende afbrænder efter pausen, og det var generelt hjemmeholdet, der kom frem til de største muligheder.

Derfor var det også fortjent, at Lyngby kom foran kort inde i anden halvleg, og selvom OB i minutterne efter var tæt på en udligning, lykkedes missionen ikke.

Det blev kun til et par halve forsøg i forbindelse med dødbolde og klumpspil, men et regulært pres blev det aldrig til, for Lyngby-forsvaret arbejdede godt og afviste fynboerne, inden det blev farligt.

Mod slutningen af kampen sendte OB den norske midterforsvarer, Tore Reginiussen, frem i offensivt sats, men fynboerne fik ikke lagt et massivt pres, der kunne have givet et mål.

OB måtte dermed indkassere et nyt nederlag, mens Lyngby under nedrykningsstregen for alvor kan kigge opad i tabellen.