Lynmål af Fall i fynsk premieresejr

Djiby Fall kom endelig på tavlen igen for OB, der hjemme besejrede Sønderjyske sikkert med 2-0 i forårspremieren af SAS Ligaen.

OB's angrebs-es Djiby Fall fik endelig gang i scoringen, da OB i forårspremieren af SAS Ligaen hjemme besejrede Sønderjyske med 2-0 søndag eftermiddag.

Med sejren sprang fynboerne forbi FC København i SAS Liga-tabellen og lagde som ventet ekstra pres på netop FCK før nyklassikeren mod Brøndby mandag.

OB'erne åbnede hjemme på Fionia Park som lyn og torden. Ligatopscorer Djiby Fall satte efter blot halvandet minuts effektiv spilletid panden på et frispark, og så var værterne i front.

Henrik Hansen var mand for oplægget, og midtbanekreatøren leverede kampen igennem en række besnærende detaljer i OB's offensiv. Således også 20 minutter efter pausen, da Espen Ruud headede OB på 2-0.

Målet blev til efter nøjagtig samme skabelon som ved føringsmålet og var dermed endnu et bevis på, at Viggo Jensen har sit at skulle have sagt som OB-assistent. Dødboldene, et af Jensens varemærker, var nemlig som så ofte før fynboernes farligste våben.

Sønderjyske formåede på intet tidspunkt at presse det fynske tophold, og Lars Olsens mandskab kunne efter en godkendt indsats dermed konsolidere sit guldkandidatur.