M/F Ærøsund skal lejes ud til firmaer

Frank Steen, direktør i Danartist, vil nu have sin færge M/F Ærøsund lejet ud til firmaer. Derfor har han onsdag indbudt erhvervsfolk til reception og fremvisning af færgen, der i øjeblikket ligger til kaj i Kerteminde.

-

Frank Steen, direktør i Danartist, vil nu have sin færge M/F Ærøsund lejet ud til firmaer. Derfor har han onsdag indbudt til reception og fremvisning af færgen, der i øjeblikket ligger til kaj i Kerteminde.


Frank Steen købte færgen i 2000, efter at den var taget ud af drift på ruten Svendborg - Ærøskøbing i 1999. Han betalte ialt 1,25 millioner kroner for færgen, der havde sin jomfrutur i det sydfynske i 1960.


Larsen og Clausen
I første omgang var det meningen, at færgen skulle rejse rundt med et større show, der efter de daværnede planer blandt andet inkluderede Frank Steens gode venner Kim Larsen og Erik Clausen. De planer er dog ikke ført ud i livet endnu.


Til firmaprofilering
Sidste sommer var færgen på en lille rockturné, \"Albani Sommer Tour 2001\" rundt i de fynske havne, ligesom den også er blevet brugt til julefrokost-arrangementer. Men lige nu er det altså firmaer og erhvervsfolk, der skal fristes med den gamle færge, som Frank Steen forestiller sig vil være meget anvendelig til events, profilering, receptioner, shows og lignende.


 

Oversigt

    Oversigt