Må TV 2/Fyn besøge dig?

Vi vil gerne lære dig bedre at kende og blive klogere på, hvad der er vigtigt for dig. Derfor tager TV 2/Fyn på besøg hos 100 fynboer.

Hvad vil du gerne have, TV 2/Fyn laver nyheder om? Og spejler vores nyhedsdækning i dag den fynske virkelighed du kender og lever i?

Det er nogle af de spørgsmål, vi gerne vil have svar på, når vi giver dig mulighed for at påvirke, hvordan TV 2/Fyn arbejder og hvilke emner vi skal bruge tid på.

quote TV 2/FYNs motto er: <em>I det fynske folks tjeneste </em>og det motto tager vi meget bogstaveligt.

Esben Seerup, Direktør TV 2/Fyn

Vi har brug for din hjælp

TV 2/Fyns motto er: I det fynske folks tjeneste og det motto tager vi helt bogstaveligt.

Vi laver nyheder til fynboerne om fynboerne, så det er vigtigt for os at vide, hvad der betyder noget, og hvor vi kan blive bedre. Derfor vil alle stationens medarbejdere i den kommende tid tage på hjemmebesøg hos de, der har lyst til at byde os indenfor til en snak og en kop kaffe.

quote Det giver da lidt hjertebanken og kriller i maven. Hvem mon vi møder? Hvad mon folk siger til os? Alle er lidt spændte på det, og det er jeg også selv.

Esben Seerup, Direktør TV 2/Fyn

Medarbejdere på hjemmebesøg

Alle medarbejdere på TV 2/Fyntager del i projektet. Det betyder, at fotografer, chefer, værter, kantinebestyrer, journalister, teknisk personale og kontorpersonale skal på besøg og være med til at afdække, hvad fynboerne går op i.

-  Danskernes medievaner ændrer sig hurtigt i disse år. Derfor vil vi gå nye veje for at komme i bedre dialog med fynboerne. Vi vil gerne have en relation til dem, vi er sat i verden for at betjene. Det gælder både vores nuværende seere og brugere – men i høj grad også dem, som ikke ser os. Dem vi ikke er i kontakt med. Så de 100 hjemmebesøg er en slags feltarbejde og et unikt indblik i vores brugeres hverdag, siger direktør Esben Seerup. 

Har du lyst til at få besøg og gøre os klogere, så udfyld spørgeskemaet herunder. 

 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Hvad vil vi spørge om?

Når vi besøger dig, vil vi spørge ind til dig, din familie, dit job og hvad du bruger din fritid på. Vi vil gerne have et indblik i din hverdag og dine vaner. 

Vi vil også gerne vide noget om de medier, du bruger i dag - og hvordan du bruger dem. Om du ser programmer på Netflix eller YouTube på din computer eller foretrækker at sætte dig foran tv'et. Om du aldrig ser tv og i stedet finder dine nyheder på Facebook eller måske bruger du aldrig bruger sociale medier.

Vi er på jagt efter et varieret udvalg af fynboer - og også gerne dem, der ikke bruger TV 2/Fyn i dag.

 

Alle TV 2/Fyns medarbejdere skal ud og besøge fynboer. Vi glæder os
Alle TV 2/Fyns medarbejdere skal ud og besøge fynboer. Vi glæder os
Foto: Louise Koustrup

Direktør skal selv på besøg

- Vi glæder os helt vildt til at komme på besøg hjemme hos folk. Vi er grundlæggende nysgerrige på, hvordan vi kommer i bedre dialog og får skabt stærkere relation til vores seere og brugere. Derfor inviterer vi os nu indenfor hos fynboerne. I det hele taget tror vi på, at det fysiske møde er utrolig vigtig i en digital verden, fortæller TV 2/FYNs direktør, Esben Seerup, der også selv skal på hjemmebesøg.

quote Vi tror på, at det fysiske møde er utrolig vigtigt i en digital verden

Esben Seerup, Direktør TV 2/Fyn

Når vi har talt med 100 fynboer, håber vi at blive endnu bedre til at lave nyheder til jer, nyheder der matcher jeres behov og afspejler jeres virkelighed.

- Det giver da også lidt hjertebanken og kriller i maven. Hvem mon vi møder? Hvad mon folk siger til os? Alle er lidt spændte på det, og det er jeg også selv. Resultaterne bliver del af et udviklingsarbejde, som vi kombinerer med traditionelle undersøgelser og seeranalyser. Samlet bliver det afsæt for den nye strategi og udvikling af TV 2/Fyn

 

 

 

Der er brug for så mange forskellige besvarelser som muligt, så du er velkommen til at dele denne artikel med familie, venner og bekendte, hvis du har lyst.

Hvis du hellere vil tilmelde dig telefonisk så ring til os på 63 15 60 00. Tak for hjælpen. 

 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

Oversigt

    Oversigt