Målmaskinen Mitchell: Motiveres af provokationer

Han er en udskældt spiller, Odense Bulldogs canadiske topscorer Dale Mitchell. Selv mener han den provokerende spillestil er med til at gøre ham god

Han topper listen over point - men også udvisninger. For et par uger siden scorede Dale Mitchell magiske 10 point i en og samme kamp, da Odense Bulldogs hjemme vandt en historisk sejr på 13-0 mod Aalborg Pirates.

Det er dog kun den ene side af den canadiske forward. Den anden er et hav af udvisninger, ofte som følge af verbale overfald på modstandere og dommere - men også tilskuere. Dale Mitchell bruger alle elementer for at løfte eget og holdets niveau mod sejr. Det medvirker, at han til tider træder over den usynlige grænse mellem rigtigt og forkert. 

"Ofte er modstandernes fans med til at motivere mig, når de råber efter mig og forsøger at intimidere mig. Jeg er godt klar over, at jeg af og til træder over grænsen, men sådan er jeg som spiller. Hvis jeg ikke var i det høje gear og oppe i zonen, så ville jeg bare være ordinær," forklarer Dale Mitchell til TV 2/Fyn.

Du kan se prøver på Dale Mitchells temperament i TV 2/Fyns nye serie "Hockey, håb & hårde hunde - bagom Odense Bulldogs" der har premiere søndag den 14.februar kl.19.30. En serie du kan se hver søndag fremover i 6-7 afsnit. 

Se hele interviewet med Dale Mitchell, hvor han også forklarer, hvordan det har været at have et kamerahold på skuldrene i det meste af sæsonen. Du kan se interviewet ved at klikke i videolinket øverst i denne artikel.

Oversigt

    Oversigt