Målscorer Jönsson: Jeg synes, det ser godt ud

Rasmus Jönsson blev dobbelt målscorer i OB's flotte 3-0-sejr over Randers i mandags. Lørdag venter Horsens, og den svenske kantspiller tror på, at OB kan fortsætte de flotte takter.

OB åbnede forårssæsonen med en fornem præstation i 3-0-sejren over Randers. I weekenden skal OB en tur til Horsens, der tabte med 1-0 til Silkeborg i premiererunden.

Efter et langt, svært og pinefuldt efterår måtte OB overvintre næstsidst i Superligaen. Derfor varmede både de tre point og ikke mindst den flotte præstation, der grundlagde den suveræne 3-0-sejr.

OB's svenske offensivprofil Rasmus Jönsson håber, at holdet kan fastholde det gode spil fra Randerskampen.

-  Horsens er et fint organiseret hold, som står godt på banen, så det bliver en lidt anderledes kamp end mod Randers, hvor vi fik mange omstillinger. Jeg tror, det kan blive lidt sværere at skabe mange chancer i kampen i morgen (lørdag, red.), siger Rasmus Jönsson til OB's YouTube-kanal

Den til tider meget udskældte svensker fik scoret to flotte mål i mandagens forårsdebut mod Randers, og han satser på at bygge ovenpå den gode præstation i Randerskampen. Gerne med flere mål til følge.

- Selvfølgelig håber jeg på det. Såvel mig som resten af holdet havde det lidt svært med det før jul, men det har vi arbejdet hårdt på hele opstarten, og jeg synes, det har set godt ud. Men det er det, vi også ved, at vi er en god trup, og vi har mange gode spillere, siger Rasmus Jönsson.

Den svenske kantspiller tror på sejren i det østjyske.

- Vi går helt sikkert efter at tage tre point i morgen, siger Rasmus Jönsson.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

Oversigt

    Oversigt