I det fynske folks tjeneste

Mads Graves Larsen stopper i Udvikling Fyn

07:18
01:16
04:29

1 af 4

Direktør for Udvikling Fyn gennem tre år, Mads Graves Larsen, forlader stillingen med omgående virkning efter gensidig aftale med bestyrelse og ejere.

Ifølge Jørgen Clausen, stadsdirektør i Odense og repræsentant for ejerne af Udvikling Fyn, er der intet dramatisk at sige om Mads Graves Larsens fratrædelse.

- Skiftet på direktørposten kommer på et naturligt tidspunkt, siger Jørgen Clausen.

Han peger på, at der de seneste seks måneder er blevet arbejdet hårdt på at justere Udvikling Fyns strategi og indsatser.

- Det arbejde er ved at være slut, og i den forbindelse står det klart, at opgaven nu er en anden end for tre år siden. Derfor er timingen rigtig i forhold til at justere både ledelse og organisation, siger Jørgen Clausen i en pressemeddelelse.

Formanden for Udvikling Fyns bestyrelse, Søren Skovbølling, takker Mads Graves Larsen for hans indsats med at starte Udvikling Fyn op og løbe det hele i gang.

- Det har været en vanskelig og kompliceret opgave, og der er leveret flotte resultater på kort tid, siger Søren Skovbølling.

Konsulent fra Beacon Group, Bettina Eriksen, som i forvejen er konsulent for den igangværende strategiproces, indgår i ledelsen i en overgangsperiode.

Når den ny strategi er godkendt af bestyrelsen og ejerkredsen, bliver rekrutteringen af ny direktør sat i gang.

Ved du noget? Så send os et tip