I det fynske folks tjeneste

To mænd anholdt: Masser af tyvekoster fra indbrud fundet

Foto: TV 2/FYN

To mænd med meget lange fingre er blevet anholdt onsdag. Politiet mistænker alene den ene mand for at stå bag 40 indbrud.

Onsdag fik Fyns Politi fingre i to meget aktive indbrudstyve. Den ene er en 38-årig mand, der blev anholdt i Middelfart og sigtet for en stribe indbrud.

Nu skal den videre efterforskning afdække, hvilke indbrud vi kan knytte dem til - og om de har mere på samvittigheden, end det vi allerede ved

Finn Wegner, leder af Fyns Politis indbrudsgruppe

I forbindelse med anholdelsen fandt politiet en del tyvekoster, som man regner med stammer fra indbrud i Middelfartområdet.

Den anden sigtede er en 22-årig mand, der blev anholdt i Svendborg. Ham mistænker politiet for at stå bag ikke færre end 40 indbrud - en del af dem i kælderrum. Også i den forbindelse fandt politiet en del tyvekoster, som man nu skal i gang med at finde ud af, hvor de stammer fra, så tingene kan komme tilbage til deres rette ejere.

Læs også Video: Sådan får man juletræerne op på Storebæltsbroen

- Vi er selvfølgelig rigtig tilfredse med, at det er lykkedes os at finde frem til de to sigtede. Nu skal den videre efterforskning afdække, hvilke indbrud vi kan knytte dem til - og om de har mere på samvittigheden, end det vi allerede ved, siger politikommissær Finn Wegner, der er leder af Fyns Politis indbrudsgruppe.

Den 22-årige mand bliver fremstillet i et grundlovsforhør torsdag middag, mens der endnu ikke er truffet beslutning om, hovrvidt den 38-årige mand skal fremstilles.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.