Mænd anholdt for tyveri af død kvindes dankort

To mænd er anholdt for at have stjålet et dankort, som tilhørte den 55-åriges kvinde, som natten til tirsdag døde i en brand på Tobaksgården i Assens.

En 56-årig mand, som bor i samme opgang som den 55-årige kvinde, og hans 22-årige søn blev i formiddags anholdt for at have stjålet og misbrugt den indebrændte kvindes dankort. Klokken 05.19 blev der hævet 2000 kroner i Sparekassen Faaborg i Assens og fem minutter senere blev der igen hævet 2000 kroner.

- Videoovervågningen viste to maskerede mænd, og på baggrund af videoovervågningen fatter vi mistanke til de to, som vi efterfølgende har anholdt, siger Politikommissær Ann Kate Pedersen.

Politiet mener ikke at der er nogen sammenhæng mellem branden og tyveriet.

- Vi tror ikke de har noget at gøre med branden eller hendes død. Kvinden er død som følge af kulilteforgiftning og tobaksrygning, så vi formoder ikke der er tale om nogen forbrydelse, siger Ann Kate Pedersen fra Fyns Politi.

Politiet har afhørt de to, som har erkendt at have stjålet og misbrugt kortet.

- De to har tilstået tyveriet og har været inde i lejligheden tidligt i morges, hvor de har stjålet kvindes taske.

Politiet foræller at den 56-årige mand tidligere har set kvinden skrive sin kode op, og at han derfor kunne huske den, siger Ann Kate Pedersen, som forklaring på, hvordan de kunne hæve på dankortet i en automat.

Oversigt

    Oversigt