Magasin i Odense bliver shinet op

Det går forrygende godt for Magasin, der vil bruge noget af overskuddet på at give blandt andet Magasin en større modernisering.

Magasin har aflagt sit bedste årsregnskab nogensinde. Det viser et årsresultat før skat på 179 millioner.

De seks stormagasiner og selskabets webshop har torsdag aflagt årsregnskab, og det viser en stigning i både omsætning og overskud.

I alt blev der lagt 2,85 milliarder kroner i kasserne, hvilket er en stigning på tre procent.

Det resulterede i et resultat før skat på 179 millioner kroner, som er det bedste i stormagasinets lange historie.

Og overskuddet skal blandt andet investeres i at gøre indkøbsoplevelsen endnu bedre, lover økonomidirektør Peter Fabricius.

- Når vi moderniserer vores fysiske omgivelser, så gør vi det for at skabe de bedste rammer for nye brands, nye servicetiltag og ny inspiration.

- Vi kan ikke give vores kunder noget ekstra, hvis ikke vi giver os selv pladsen til at kunne tænke, planlægge og virkeliggøre tiltag, der både overrasker og henrykker, siger han.

Allerede i det forgangne regnskabsår er der blevet investeret 70 millioner kroner i en ombygning af stueetagen i stormagasinet på Kongens Nytorv i København, der åbner fredag.

Senere er der tanken, at både onlinebutikken og varehusene i Aarhus, Lyngby og Odense skal shines op.

Magasin fylder snart 150 år, men kunderne er langt yngre. Faktisk viser en undersøgelse, at 45 procent af stormagasinets kunder er under 30 år.

Oversigt

    Oversigt