Maler-arbejde på Lillebæltsbro påvirker påsketrafikken

Trafikken omkring den gamle Lillebæltsbro rammes af forsinkelser i påsken. DSB vil endda indstille enkelte togafgange. Det skyldes, at Banedanmark i påsken genoptager deres malerarbejde på broen.

-

Trafikken omkring den gamle Lillebæltsbro rammes af forsinkelser i påsken. DSB vil endda indstille enkelte togafgange. det skyldes, at Banedanmark i påsken genoptager deres malerarbejde på broen.

Natten mellem langfredag og påskelørdag indstilles togtrafikken.
Togene holder også stille mellem påskedag og 2. påskedag i tidsrummet 23:23-06:23.
Eventuelle togpassagerer kan i stedet benytte busser mellem Kolding og Middelfart. Det samme gælder for strækningen mellem Fredericia og Middelfart.

Banedanmark har i de sidste par år været i gang med at male den gamle Lillebæltsbro blank og skinnende. Nu er de nået til midterfaget, som samtidigt er det længste. Arbejdet foregår under et overdækket stillads. Derfor vil trafikken over broen blive begrænset. Det skriver Ritzau.

Billister skal i øvrigt være ekstra tålmodige.  På grund af Banedanmarks arbejde på broen skal trafikken glide ekstra stille forbi de arbejdende. Ud for stilladset vil der kun være et farbart spor, som skal benyttes på skift af de bilister, der krydser broen.

 

Oversigt

    Oversigt