Målløs Utaka savnede heldet

OB's topscorer Peter Utaka brændte usædvanligt mange chancer i 0-0-kampen mod Esbjerg. - Uheld, forklarer den nigerianske angriber.

OB vadede i chancer, men måltavlen viste 0-0 gennem hele mandagens kamp mod kriseramte Esbjerg. Den største synder på fynboernes mandskab var den normalt så farlige angriber Peter Utaka.

- Med lidt held kunne jeg have scoret to eller tre mål i dag. Boldene lå godt, kom på de rigtige tidspunkter, og jeg stod de rigtige steder. Alligevel missede jeg, siger OB's nigerianske topscorer.

I efterårssæsonen nåede Peter Utaka op på 13 mål i 17 kampe og scorede stort set på alt - uanset om chancerne var hele eller halve.

I foråret har han haft anderledes svært ved at finde målformen og har kun lavet to mål i syv kampe.

- Jeg ved ikke, hvad der er galt. Sådan en dag som i dag så det hele ud til at fungere, men bolden ville bare ikke mål. Det var uheldigt, og jeg føler, at jeg mangler heldet lige nu, siger Peter Utaka.

Mod Esbjerg skød OB-topscoreren blandt andet end returbold i sidenettet, selv om målet var helt frit, ligesom han headede ved siden af bolden, da han var helt umarkeret foran mål.

- Det var bestemt ikke min bedste kamp, og derfor er jeg ekstra opsat på at gøre det bedre, siger Peter Utaka, der dog har selvtilliden intakt.

- Jeg tror stadig på mig selv. Bare fordi man ikke scorer, skal man ikke lade være med at tro på sig selv. Det betyder bare, at man skal gøre en ekstra indsats for at holde hovedet højt, siger Utaka.

Med det uafgjorte resultat er OB hele seks point efter FC København, der sidder solidt på ligaens førsteplads.

Oversigt

    Oversigt