I det fynske folks tjeneste

Mand anholdt for brutalt overfald

Fyns Politi har nu anholdt en mistænkt i sagen om det brutale overfald i Odense, hvor en 22-årig mand blev gennembanket lørdag morgen.

01:39

01:11

1 af 3

Den 22-årige blev opsøgt af voldsmanden i sin lejlighed i Bredstedgade tidligt på morgenen og der var tilsyneladende ikke tale om et tilfældigt møde.

- Der er intet, der indikerer, at det skulle være en tilfældig adresse, eller at det skulle være i røverisk øjemed. Så voresgæt er, at de kender hinanden, siger politiets vagtchef, Bjarne Puggaard.

Den 22-årige forsøgte at komme i sikkerhed ved at flygte udover altanen fra sin stuelejlighed i Bredstedgade, men overfaldsmanden fulgte efter ham ud på gaden og fortsatte volden.

- Et kvikt vidne ser overfaldet og truer med at ringe til politiet, og det får gerningsmanden til at stikke af, sigervagtchefen.

Indtil videre vil politiet ikke bekræfte, at manden blev overfaldet med en hammer.

- Vi kan kun sige, at der er brugt et stumpt instrument, siger Bjarne Puggaard.

Muligvis har politiet fundet det redskab, der blev brugt ved overfaldet, men det kan heller ikke bekræftes endnu. Det lykkedes efterforskerne at afhøre den 22-årige, før hanblev lagt i kunstigt koma.

Det førte tilsyneladende til, at man ved halv tolv-tiden lørdag kunne anholde en 32-årig mand i hans hjem i Odense. Han sigtes nu for drabsforsøg. Manden er nu indlagt på sygehuset med kraniebrud,blødninger i hjernen og en punkteret lunge.

Lægerne har lagt ham i kunstigt koma, men manden skulle ifølge de foreløbige oplysninger være uden for livsfare.